huis in corona tijd

Mogen mijn kinderen weer naar school?

‘Mijn moeder zit me veel meer op de nek’

“Normaal gesproken ben ik heel druk met ijshockey en hockey. Ik train meerdere keren per week en heb wedstrijden. Dat is allemaal weggevallen.

Nu ben ik ineens vaak thuis, samen met mijn moeder en mijn twee jongere zusjes. We hebben wat meer ruzie, omdat ik ze nu steeds om me heen heb. Mijn moeder zit me ook veel meer op de nek. Dan zegt ze ­bijvoorbeeld dat ik de hond moet uitlaten. Dat deed ik eerst bijna nooit, maar nu moet ik dat vaker doen van haar. Met mijn huiswerk bemoeit ze zich niet. Ze helpt alleen mijn zusjes met school. Maar we doen met z’n drieën ook leuke dingen hoor, zoals bordspellen.

Misschien kan het-experiment.nl dan wel helpen.

Het hele artikel over thuiszitten met mat scholieren kot uit het Parool

Category : Geen categorie
Tags :